Consulten en Tarieven

Snelle Navigatie

Tarieven MesoNatuurlijk

€85 (inclusief verslag) | 1,5 – 2 uur; vanaf 1 juli ’24 – 95 euro 

Vooraf aan het consult vraag ik of je een intakeformulier wilt invullen en een voedingsdagboek bij te houden. Op basis daarvan hebben we onder andere een gesprek, doe ik een pols- en tongdiagnose, een lichamelijk onderzoek en meet ik verschillende lichaamspunten.

Meer weten? Hieronder vertel ik meer.

€85 | 1,5 uur; vanaf 1 augustus ’24 – 95 euro 

Bij deze afspraak kijk ik hoe het naar aanleiding van het eerste consult met je gaat.

Werken de adviezen voldoende? Ik doe opnieuw een onderzoek om te kijken hoe het is.

€75 | 1,5 – 2 uur; per 1 juli ’24 – 80 euro 

Kinderen zijn bij mij van harte welkom! Omdat ik betaalbare zorg voor kinderen belangrijk vind, bied ik het aan tegen een gereduceerd tarief.

€65 | 1 uur

Tegenwoordig lees je veel op internet terug over voeding. Wat is nu gezond of niet, wat is het beste dieet. De adviezen spreken elkaar nogal eens tegen. Als mesovoedingscoach ga ik op zoek naar jouw individuele balans. Wat de een goed verteert, kan de ander beter niet eten.

Ik bied brede voedings- en levensstijladviezen voor een optimale gezondheid. Deze consulten kunnen ook in combinatie met een mesologische behandeling.

Wat doe ik tijdens een Mesologisch Consult?

Intake Formulier

Vooraf aan het consult vul je het intakeformulier en voedingsdagboek in. Met deze informatie kan ik me alvast voorbereiden.

Anamnese

Naar aanleiding van het intakeformulier en voedingsdagboek hebben we een gesprek. Mogelijk heb ik aanvullende vragen. Hierbij vorm ik een beeld hoe het met je gaat en waar je zoal tegenaan loopt.

polsdiagnose

Pols- en Tongdiagnose

Ik voel je pols. Hierbij gebruik ik zowel de Ayurvedische als de Chinese polsdiagnose. De tong is een soort landkaart van je interne organen.

Lichamelijk Onderzoek

Ik ga je buik palperen (gerichte manier van voelen). Dit geeft me informatie over de beweeglijkheid en structuur van je organen.

informatie mesologie

Electro Fysische Diagnostiek (EFD)

Met een EAV apparaat meet ik 80 – 100 punten op je handen en voeten. Ik meet acupunctuurpunten op de verschillende meridianen. Dit geeft informatie over het functioneren en verstoringen van het lichaam.

Tarieven mesologie Zwolle

Therapie

Al met al, heb ik aan het einde van ons consult een check-up gedaan van alle functies van organen, jouw spijsvertering en jouw voeding. Uiteindelijk geeft alle informatie een breed beeld van welke therapie nodig is om jouw balans en zelfgenezend vermogen te herstellen. Belangrijk hierbij is hoe ik jou kan ondersteunen om disfuncties op te heffen. De therapie kan bestaan uit voedings- en leefstijladviezen en het gebruik maken van homeopathische middelen, fytotherapie (kruidengeneeskunde), Ayurvedische – en traditioneel Chinese kruiden en orthomoleculaire middelen (vitaminen, mineralen, enzymen etc.).

informatie mesologie
polsdiagnose
Tarieven mesologie Zwolle
Mesoligsch consult Zwolle

Na Het Consult

Soms wordt verwacht dat klachten spoedig verdwijnen. Het is goed te realiseren dat klachten niet van de ene op de andere dag zijn ontstaan. We pakken de oorzaak aan met natuurlijke middelen. Het lichaam heeft tijd nodig. Herstel kan geduld vragen. Vaak zijn een paar consulten nodig. We maken een afspraak voor een herhaalconsult tussen de 6 – 8 weken.  

Wordt Mesologie vergoed?

De vergoeding voor mesologie hangt af van uw zorgverzekering. De dekking en hoogte variëren per verzekeraar, en niet alle verzekeringen dekken mesologie. Het is verstandig om de polisvoorwaarden van je eigen verzekering te raadplegen of contact op te nemen met je verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen. Hier vind u een overzicht van alle vergoedingen wat betreft mesologie.

Aangesloten Beroepsverenigingen

Mijn mesologiepraktijk staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze), de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), en de Nederlandse Beroepsvereniging van Mesologie.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact op

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je graag een afspraak maken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bereiken via e-mail op info@mesonatuurlijk.nl of telefonisch via 06-16167640. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn praktijk.

Hartelijke groet, Jelly

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk