Jelly Hiemstra,
Mesoloog in Zwolle

Hallo! Aangenaam, Jelly Hiemstra

Jelly Hiemstra mesoloog in Zwolle

Hallo, ik ben Jelly Hiemstra (1972), samenwonend in Zwolle en moeder van een prachtige zoon. Van jongs af aan ben ik geïnspireerd door de kracht van de natuur bij je gezondheid. Voor mijn eczeemklachten in mijn jongere jaren ging ik samen met mijn moeder op zoek naar oplossingen uit de natuur in plaats van hormoonzalf te smeren. Toen al met de gedachte: die zalf lost niet de oorzaak op, maar bestrijdt het symptoom.

Ik heb meerdere ervaringen gehad hoe goed de holistische kijk en gebruik van natuurlijke (kruiden)middelen je bij gezondheidsklachten kunnen helpen. Alsmede aanpassing van je voedingspatroon je kan ondersteunen. Door langere tijd geen geraffineerde suiker te eten, loste later in mijn leven vervelende darmklachten op.

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk

Wat ik ook gemerkt heb, dat het altijd zoeken blijft wat het beste bij jou past. Bij mijn eczeem kreeg ik bijvoorbeeld tips van goede natuurlijke zalven waar anderen baat bij hadden. Maar zodra ik deze op mijn huid smeerde gebeurde het averechtse. Mijn klachten verergerden juist. Soms was het  proberen om uiteindelijk het juiste voor mij te vinden. En dat denk ik voor een ieder.

Mijn ervaringen en nieuwsgierigheid naar de onschatbare waarde die moeder natuur voor ons kan hebben, hebben mij aangezet om me verder te willen verdiepen. Ik kan inmiddels zeggen dat hoe meer ik leer, hoe meer ik wil weten. Ik wil juist de vele aspecten van het functioneren van het menselijke lichaam en geest zoveel mogelijk leren kennen. Zoals je leest, ik raak niet uitgeleerd.

mesovoadingscoach in Zwolle

Hoe mooi is de mesologie die duizend jaar oude wetenschap uit het Oosten met (reguliere) Westerse kijk combineert om een ieder op een unieke passende wijze te helpen bij gezondheid en balans. Voordat ik de 4-jarige studie aan de Academie voor Mesologie volgde, heb ik eerder de opleiding HBO Social Work gedaan. Ik werk naast de mesologie als projectcoördinator bij Humanitas Home-Start (opvoedondersteuningsprogramma). Deze achtergrond neem ik mee en weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je zowel geestelijk als lichamelijk lekker in je vel zit.

Het holistische denken was daar altijd al; voor Social Work ben ik destijds afgestudeerd met een onderzoek hoe yoga kan helpen bij psychosociale klachten.

Wie is Jelly Hiemstra

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan het herstellen van jouw gezondheid en balans. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via info@mesonatuurlijk.nl of via telefoonnummer 06-16167640 (je kunt me ook een WhatsApp-bericht sturen).

Mijn praktijk bevindt zich op het volgende adres: Dr. v. Deenweg 108, 8025BK in Zwolle. Tot snel!

Hartelijke groet, Jelly

Jelly Hiemstra mesoloog in Zwolle
Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk
Wie is Jelly Hiemstra
mesovoadingscoach in Zwolle