Mesologie Zwolle

Ontdek Mesologie Zwolle bij MesoNatuurlijk

mesologie praktijk in Zwolle

Hallo, ik ben Jelly Hiemstra, woonachting in Zwolle. Bij mijn Mesologiepraktijk in Zwolle kun je ontdekken wat Mesologie in Zwolle voor jou kan betekenen. Mesologie is geen standaard benadering, het draait allemaal om jouw unieke zijn. MesoNatuurlijk bied behandelingen op basis van wie je bent in samenhang met je gezondheid. Hier in Zwolle bieden we geen one-size-fits-all oplossingen, maar geloven in individuele en persoonlijke ondersteuning

mesologie praktijk in Zwolle

Wat is Mesologie?

informatie mesologie

Mesologie is een holistische benadering van gezondheid die traditionele medische kennis combineert met inzichten uit complementaire geneeskunde, zoals traditionele Chinese geneeskunde, Ayurveda, homeopathie, en kruidengeneeskunde. Het doel van Mesologie is om de gezondheid en het welzijn van een individu te verbeteren door te kijken naar de samenhang van fysieke, mentale en emotionele aspecten van jouw gezondheid.

informatie mesologie
meseologisch consult Zwolle

Hoe Mesologie in Zwolle kan Helpen

meseologisch consult Zwolle

Of je nu worstelt met spijsverteringsproblemen, huidklachten, pijnlijke spieren en gewrichten, allergieën of vermoeidheid, Mesologie in Zwolle richt zich niet alleen op het verlichten van symptomen, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken. Ons doel is om jou te helpen een duurzame verbetering van je gezondheid te ervaren.

Hoe werkt een Mesologie Consult in Zwolle?

polsdiagnose

Tijdens een consult in onze praktijk in Zwolle beginnen we met het invullen van een intakeformulier en een voedingsdagboek. Daarna gaan we in gesprek over jouw gezondheid.

We nemen de tijd om naar je te luisteren en je klachten beter te begrijpen. Vervolgens voer ik een pols- en tongdiagnose uit, doe ik een lichamelijk onderzoek en maak gebruik van een geavanceerd apparaat voor Electro Fysiologische Diagnostiek (EFD).

polsdiagnose
Therapie en Advies op Maat

Therapie en Advies op Maat

Therapie en Advies op Maat

Aan het einde van je consult ontvang je persoonlijk advies en therapie om je gezondheid te herstellen en je zelfgenezend vermogen te ondersteunen. Dit kan bestaan uit voedings- en leefstijladvies, supplementen, homeopathische middelen, Ayurvedische en fytotherapeutische kruiden. Mesologie Zwolle maakt gebruik van diverse natuurlijke invalshoeken

Preventieve Gezondheidszorg in Zwolle

preventieve gezondheidszorg in Zwolle

Mesologie is niet alleen voor het behandelen van gezondheidsproblemen, maar ook voor preventieve gezondheidschecks. Hierbij kijk ik of jouw lichaam en geest in balans zijn, je kan het zien als een soort APK-check.

preventieve gezondheidszorg in Zwolle

Vergoeding en Aansluitingen Mesologie Zwolle

Wordt Mesologie vergoed? Dat ligt aan uw zorgverzekering. Steeds meer zorgverzekeringen vergoeden Mesologie, benieuwd hoeveel uw zorgverzekering vergoed? klik dan even op de knop hieronder.

Verder is MesoNatuurlijk aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals VBAG, RBCZ en de Nederlandse Beroepsvereniging van Mesologie.

Neem vrijblijvend contact op met Mesologie Zwolle

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je een afspraak maken voor mesologie in Zwolle? Aarzel niet om contact met me op te nemen via e-mail op info@mesonatuurlijk.nl of telefonisch via 06-16167640. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan je gezondheid en balans in Zwolle.

Ontdek de kracht van Mesologie in Zwolle bij MesoNatuurlijk. Laat me jou ondersteunen bij jouw gezondheid.

Tot snel!

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk