Natuurgeneeskunde Zwolle

Natuurgeneeskunde Zwolle bij MesoNatuurlijk

natuurgeneeskunde Zwolle

Hallo! Welkom bij MesoNatuurlijk in Zwolle, waar ik mensen begeleid naar een gezond leven in balans. Met behulp van natuurgeneeskunde (Mesologie) zet ik me in voor herstellen van je innerlijke evenwicht door Westerse medische kennis te verwikkelen met de natuurgeneeskunde

natuurgeneeskunde Zwolle
informatie mesologie

Wat doet Natuurgeneeskunde Zwolle?

informatie mesologie

op zoek naar een natuurgeneeskundige in  Zwolle? Bij MesoNatuurlijk geloven we in een combinatie van kennis uit de reguliere gezondheidszorg met de natuurgeneeskunde; Mesologie. Ik ga verder dan alleen het behandelen van symptomen en streef naar het begrijpen en behandelen van de onderliggende oorzaken van gezondheidsklachten. Mijn benadering combineert inzichten uit verschillende geneeswijzen, zoals Ayurveda, traditionele Chinese geneeskunde en homeopathie.

wanneer naar de natuurgeneeskundige in Zwolle

Wanneer naar Natuurgeneeskundige in Zwolle?

wanneer naar de natuurgeneeskundige in Zwolle

In mijn praktijk verwelkom ik mensen van alle leeftijden. Of je nu te maken hebt met spijsverteringsklachten, huidproblemen, spier- en gewrichtsklachten, hormonale disbalans, allergieën, vermoeidheid of andere gezondheidskwesties, ik ben er voor jou. Ik geloof in het zelfgenezend vermogen van je lichaam, vooral wanneer de juiste balans wordt hersteld met behulp van mesologie, een interessante vorm van natuurgeneeskunde in Zwolle 

Natuurgeneeskunde in Zwolle: mijn consulten

polsdiagnose

Voor onze eerste afspraak stuur ik jou een vragenlijst en een voedingsdagboek. Na een intakegesprek doe ik een pols- en tongdiagnose. Ik vervolg het consult met een lichamelijk onderzoek en meet de balans en verstoringen van je lichaam met een EAV apparaat (electro accupunctuur apparaat). Na een individueel, op basis van de diagnostiek, advies spreken we na 6 – 8 weken een vervolgconsult af.

Hulp nodig met wat de juiste voeding voor jou is? Boek dan een (los) Mesovoedingsconsult in Zwolle. We kijken hier samen naar jouw persoonlijke balans m.b.t. voeding en leefstijl. Deze consulten kunnen ook gecombineerd worden met Mesologische consulten in Zwolle. In dat geval starten we eerst met een mesologisch natuurgeneeskundige afspraak.   

polsdiagnose
wat is orthomoleculaire geneeskunde

Mesovoedingsadvies in Zwolle

wat is orthomoleculaire geneeskunde

Als Mesovoedingscoach in Zwolle bied ik persoonlijk Natuurgeneeskundig voedingsadvies in Zwolle. Dit doe ik om jou optimaal te kunnen ondersteunen met een goede gezondheid. Er is geen ‘one-size-fits-all’ benadering als het gaat om voeding en levensstijl. Daarom ontvang je van mij een persoonlijk op jou gericht voedingsadvies om je balans te verbeteren. 

Natuurgeneeskundige in Zwolle: Jelly Hiemstra

Jelly Hiemstra mesoloog in Zwolle

Mijn persoonlijke reis en interesses hebben me gemotiveerd om anderen te willen ondersteunen bij het herstellen van hun balans en gezondheid. Door mijn 4-jarige opleiding aan de Academie voor Mesologie in Amsterdam mag ik nu dit prachtige beroep beoefenen.

Hopelijk kan ik jou als natuurgeneeskundige in Zwolle helpen met je klachten en/of een betere balans en gezondheid (terug) te vinden.

Jelly Hiemstra mesoloog in Zwolle

Natuurgeneeskunde in Zwolle: wij helpen je graag

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Ik help je graag verder als natuurgeneeskundige in zwolle. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Dit kan via mijn contactformulier, via e-mail op info@mesonatuurlijk.nl of telefonisch via 06-16167640.

Samen gaan we aan de slag met behulp van de kracht van de natuurgeneeskunde!

Consulten en Tarieven Mesonatuurlijk